30 juni 2015 

Ook dit seizoen hadden we weer een structurele opkomst van 35 kinderen per avond. Soms iets meer, maar zelden minder. Wij hebben het afgelopen jaar erg veel plezier beleefd aan het jeugdschaken, en we hopen dat dit ook geldt voor uw kind(eren)!

Bij deze een brief met informatie over schaken in en na de zomervakantie.

We hebben vandaag afgesloten met een simultaan tegen de jeugdleiders waarna de zomervakantie bijna begint. Hierin zal er geen jeugdschaak zijn.

Wel is het mogelijk voor de jeugd om in de vakantie mee te doen aan de zomercompetitie gezamenlijk met de volwassenen. Dit is elke dinsdagavond vanaf 20:00 uur. Er kunnen dan 1 tot 3 schaakpartijen met 20 minuten per persoon gespeeld worden. Het is geheel vrijblijvend en één keer langskomen mag ook, net waar uw zoon of dochter zin in heeft.

Het nieuwe seizoen begint op dinsdag 18 augustus. Vanaf dan is er gewoon weer jeugdschaken van 18:00 uur tot 19:30 uur.
Mocht uw zoon of dochter hebben besloten na dit jaar te willen stoppen, mail of bel ons dan voor 1 september. Dan betalen we namelijk onze afdracht per lid aan de Nederlandse schaakbond, wat een groot deel van de contributie is.


Natuurlijk hopen we iedereen op dinsdag 18 augustus gewoon weer terug te zien. Wij zullen er weer met een flink aantal jeugdleiders zijn en willen ook het lesgeven een impuls blijven geven en dit komend seizoen met dezelfde (of nog betere) structuur vorm te blijven geven. Ook willen we weer dat er naar elk toernooi een jeugdleider meegaat.

Als laatste is er ook nog het Open Nederlands Jeugdkampioenschap, dat plaats zal vinden in Borne.  Dit is voor de iets ervarenere jeugd een uitstekende kans om dichtbij tegen veel andere kinderen te spelen. Dit is in de 2e week van augustus. Hier is sowieso ook een begeleider vanuit de schaakbond Overijssel bij aanwezig. Voor meer informatie daarover kun je het beste even kijken op www.onjk.nl of mailen met ons.

Hopelijk tot volgend seizoen allemaal!


Met vriendelijke groet,

namens alle jeugdleiders,

Anne Veltman en Jasper de Jong

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen