Het nieuwe seizoen is begonnen met een bijzondere ledenvergadering, deels fysiek deels online aanwezig. Op die vergadering is gesproken over de invulling van de clubavonden. In principe is op het jaarrooster te zien wat er per avond gebeurt, maar in deze onzekere tijden zijn ook roosters niet zeker. De interne competitie willen we zo gewoon mogelijk laten doorgaan. Maar er is een aantal veranderingen om te voldoen aan de overheidsvoorschriften: 

1. Aanmelden is verplicht. 

Tot en met zondagavond kan ieder die wil spelen zich aanmelden bij mij, per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon of Whatsapp 06-42811246. Maandag maak ik de indeling die ik op de site zal zetten zodat je kunt zien tegen wie je moet spelen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen: meld je dan af! Wie zonder afmelden niet komt dupeert zijn tegenstander en haalt zich de toorn van het bestuur op de hals. Aanmelden moet voor elke avond opnieuw, het is niet mogelijk je voor meerdere avonden tegelijk aan te melden. De gepubliceerde indeling is onder voorbehoud, want wanneer iemand zich alsnog afmeldt verandert de paring.

2.Er is een maximum-aantal spelers per avond.

Gelet op de beschikbare ruimte verwacht ik niet dat we dit aantal zullen halen, maar in theorie kan het voorkomen dat je te horen krijgt dat de avond al is volgeboekt. In dat geval krijg je voorrang voor de volgende avond.

3. Bij binnenkomst in het Terphoes moet je je handen ontsmetten.

De anderhalve meter-regel geldt, behalve aan het bord. Schud geen handen en wandel niet dicht langs de borden. We zullen als het even kan voor de ventilatie de buitendeur openzetten, dus kleed je warm.... En ingeval van klachten die op corona zouden kunnen wijzen: blijf thuis.

4. Op het rooster staan de bekende "Open avonden".

Ook daarvoor moet je je aanmelden. We zijn benieuwd naar de wensen van de leden: wat zou je op deze avonden willen? Kamerschaak, rapid, les van een sterke speler of misschien zijn er nog goede suggesties.

5. Er is dit seizoen geen bekercompetitie.

Luc Compagnie, wedstrijdleider interne competitie

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen