Het is me gebleken dat toch nog niet iedereen begrijpt hoe je kunt meespelen in de interne competitie. Het gaat heel anders dan vorige jaren. Dat komt door corona.

Voor iedere ronde moet je je aanmelden. Dat kan tot maandagavond 22.00 uur. Daarna komt de indeling op de site te staan. Het is dus niet nodig om je af te melden wanneer je niet komt. Alleen wanneer je je eerst hebt aangemeld moet je je afmelden wanneer je onverhoopt tóch niet kunt spelen.

We spelen zo corona-proof als mogelijk: de borden staan ver uit elkaar, er is ventilatie en uiteraard ontsmetten we onze handen bij de ingang.

Gelukkig komt langzaam de competitie op gang, steeds meer spelers melden zich aan. Maar er kunnen er nog meer bij voordat de zaal te vol wordt. De competitie wordt weer gezellig en de uitslagen zijn niet allemaal voorspelbaar!

En nog een keer het telefoonnummer voor een appje: 0642811246 alsmede het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langs één van deze wegen kun je je aanmelden.

Luc Compagnie

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen