SG Max Euwe bestaat al meer dan 75 jaar en dat gaan we vieren! In de week van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 september hebben we een wisselend en mooi aanbod van activiteiten.

 

Het Kroegentoernooi vervalt op datum 11 september en zal op een latere datum georganiseerd worden.

MaxEuweJubileumSchema2

 

Kamerschaakdecember2019 

 

  • ·        Zaterdag 10 september starten we met een leuk en informeel toernooi tussen oud- en huidige leden met als afsluiting een BBQ. Wil je alleen voor de BBQ komen, kan dat ook. Gelijk aan het toernooitje wordt ook een 8-kamp gespeeld met sterke (oud)spelers van de vereniging.
    De meester 8-kamp is helemaal rond en met een leuke verrassing. We hebben een mooi deelnemersveld van oud en huidige leden en dan ook nog een aanstormend talent die nog nooit lid is geweest, maar zijn vader wel! Dit zijn de namen van de deelnemers:

 

1. Nico Zwirs                   IM
2. Frank Kroeze              IM
3. Zyon Kollen                 FM
4. Mees van Osch           FM
5. Menno Okkes              FM
6. Rob Bertholee             FM
7. Tim Lammens             FM
8. Tim Grutter

 

 

  • ·        Dinsdag 13 september wordt de jaarlijkse simultaan gespeeld tegen de huidige clubkampioen Rob Berholee.
  • Jochem Snuverink zal de online simultaan geven op woensdag de 14e. Deze simultaan zal gaan via het programma lichess. Binnenkort zal worden doorgegeven hoe je je bij de simultaan op de 14e kunt aanmelden.
  • ·        Vrijdag 16 september gaan we deze week afsluiten met een lezing van Willy Hendriks. Hij neemt ons mee in zijn denkwijze op het schaken.

    De lezing van Willy Hendriks zal ook plaatsvinden in het Terphoes. Er is hierdoor genoeg plek om aan te sluiten, dus meld je aan!

Aanmelden kan via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan de jubileumcommissie.

Albert Vasse

Anne Veltman

Daniël Rabbers

Dinant Postma

Jessica Groenewolt-Groenhuis

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen