Bestuur - Speellocatie - Contributie - Dr. Max Euwe - Historie - Clubbladen - Statuten - Rooster van aftreden

Schaakgenootschap Max Euwe is een hele gezellig vereniging! 

Onze leden komen wekelijks (iedere dinsdagavond) naar de club om te schaken, maar vooral ook voor een gezellige avond en om het eigen spel te verbeteren. 

Een clubavond bestaat uit een jeugd- en volwassenenprogramma. Op de clubavond hebben we een gevarieerd programma. De interne competitie wordt afgewisseld met snelschaakavonden, trainingen, thema-avonden en soms iets raars als een pubquiz. In het rooster (jeugdrooster en volwassenenrooster) is handig te vinden wat we op welke clubavond gaan doen. 
De jeugd begint om 18:15 uur en duurt tot 19:30-19:45 uur. De volwassenen beginnen om 19:45 uur (start partij om 20:05 uur).

Naast de wekelijkse interne competitie spelen we ook mee in de regionale en landelijke competities. We zijn vertegenwoordigd met een groot aantal teams in de KNSB- en SBO-competitie. De kinderen spelen mee in de jeugdclubcompetitie van de SBO. 

Bovenal wordt door onze vereniging jaarlijks meerdere toernooien georganiseerd. Voorbeelden zijn het rapidtoernooi, snelschaken, nachttoernooi, weekendtoernooi, jeugdtoernooi en schoolschaaktoernooi.

 Foto: Anne geeft les (27 november 2012)

AnneGeeftLes2