Afgelopen dinsdag was de wedstrijd tegen JSV Minerva voor de JCC. Sam, Victor, Mon en Farzan speelden namens SG Max Euwe een thuiswedstrijd tegen JSV Minerva. 

In het rapidtempo (30 minuten + 30 seconden / zet) werd het 2-2. Sam won door increment op bord 1 nadat Christian iets teveel op de klok speelde, hierdoor moest Christian zijn dame weggeven om mat te voorkomen. 

Victor kreeg op bord 2 een lesje in vorkjes van Yaro. Tot twee keer toe ging het mis en werd er een toren en kwaliteit verloren. Dit werd uiteindelijk teveel en moest uiteindelijk opgeven.

Op bord 3 speelde Mon een Engelse partij tegen Alma. Nadat Alma een dame ruil bleef afwijzen won Mon een aantal pionnen en ging het uiteindelijk mat op h1 (de partij kun je onder meespelen). 

Op bord 4 verloor Farzan de controle en gaf teveel pionnen weg tegen Liam. In een toreneindspel kon hij de pionnenstorm op de Koningsvleugel niet tegenhouden. het resultaat van de partijen kwam uiteindelijk op 2-2. Almelo was al kampioen en met dit resultaat hebben JSV Minerva en SG Max Euwe de 2e plek gedeeld.

Nadat de partijen klaar was werd er nog een snelschaak partij gespeeld. Hierin verloor enkel Farzan en werd er op de eerste drie borden gewonnen en zegevierde SG Max Euwe met 3-1. 

Uitslag: https://sosc.netstand.nl/pairings/view/8243

Uitslag blitz: https://sosc.netstand.nl/pairings/view/8279

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen