Groep 1 (zwitsers)

In de hoogste groep is Christian er na een barrage tegen David met de overwinning vandoor gegaan. Doordat Lars gewonnen had van Victor complementeerde hij het podium. 

 8-kamp groep 2

In groep 2 kwamen Joep en Daan erachter dat ze na de voorlaatste ronde zichzelf al zeker konden stellen van een prijs.
Een heuze bongcloud salon-remise had zich al voltrokken voordat bij andere partijen de klok nog kon worden ingedrukt. 

Joep is er met de overwinning vandoor gegaan, tweede en derde plek gingen naar Daan en Robbe. 

8-kamp groep 3

In groep 3 was het de evenals in andere poules de hele rit spannend, alle spelers hebben een keer verloren, en uiteindelijk kwam Joris met 4.5 punt als winnaar uit de strijd, Nathan is netjes tweede geworden met 4 punten. Voor de derde plek ging het om onderling resultaat tussen Floris, Eelco en Timur. Omdat Floris van beiden gewonnen had heeft die de 3e plaats geclaimd. 

8-kamp groep 4

Het venijn zit hem in de staart zegt men altijd. Bij groep 4 was dit zeker het geval voor de 3e plek. Polo is glansrijk eerste geworden met een 100% score, chapeau! Kort daarachter komt Ruben met enkel een verlies tegen eerstgenoemde.

Voor plek 3 was het heel spannend. Sem, Lasse en Furkan hadden allen 4/7 met exact dezelfde scores en gelijk onderling resultaat. In een 3-weg barrage won Sem de eerste partij van Lasse. De 2e partij herstelde Lasse zichzelf netjes tegen Furkan. Als afsluiter kregen we Furkan met wit tegen Sem. Als Furkan deze gewonnen had was er een loting voor plek 3 geweest. Sem stelde echter orde op zaken en won met zwart en zo ook de barrage. 

Iedereen bedankt voor de komst, en jeugdleiders bedankt voor hulp in organisatie.

Op naar de volgende editie!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen